Pàgines

1 de març 2010

ENTRE L'ALT I EL BAIX CAMP: VARIANTS DE L'ANDREU ...

Dissabte a les 8 no trobo ningú devant l'església. El temps no promet massa però em poso els auriculars i amb la música de The Killers agafo en direcció a les Masies Catalanes. Quan hi arribo comencen a caure les primeres gotes així que decideixo tirar enrera i agafo un camí que no coneixia i que em porta a la carretera de Vilallonga, des d'on, ja ben mullat, arribo altre cop fins a casa.
Diumenge quedo amb l'Òscar i el Punki per fer un tomet per la Selva i Almoster i tornar per uns senderons nous, almenys per mi, i que han estat recuperats, alguns d'ells per l'amic Andreu de la Selva.
Sortim sobre les 9h, el Punki s'ha adormit ... Agafem la carretera cap a la Selva i ben aviat girem cap al camí que porta a Masies Catalanes. D'allí cap a la Selva i el camí d'Almoster. Un cop a Almoster agafem el primer camí que surt a la dreta abans d'haver entrat al poble, i que puja pel costat del cementiri i el dipòsit de l'aigua. L'Òscar porta el track i ens passem el primer encreuament. Mirant el mapa veiem que el podem ajuntar més endevant, així que decidim fer una petita variant al trak de l'Andreu, i com sempre toca caminar bosc amunt durant uns minuts.
Arribem al mas de Victor, el dia sembla que es manté però el sol no acaba de sortir ... continuem fins a trobar el GR que puja per Picarany i el seguim per terreny més sorrenc fins al coll de la Batalla. Continuem encara pel GR passant pel mas de Flassada i arribant a la carretera, on uns metres més endevant agafem la pista que arranca forta a l'esquerra i que ens portarà fins a la carretera de l'Albiol passant pel mas de Galofre. Sortim a la carretera i l'agafem cap a l'esquerra en direcció a l'Albiol. En 1 km tallem cap a la dreta per una trialera pedregosa que ens portarà fins al damunt de Bonretorn, des d'on agafarem ja senderó força explosiu fins al mas de Barberà, que vorejarem per la dreta fins a unes vinyes on trobarem el senderó de caçadors netejat per l'amic Andreu i que es fa molt divertit en la part final.
Merci company per la feina ben feta.

variants de l'Andreu a la Selva del Camp / Punki pujant el GR a la Batalla / Mas del Victor

GR de camí al mas de Flassada / senderó de caçadors netejat per l'Andreu a les canteres d'Alcover



salut
pep

1 comentari:

  1. Hola que tal!!
    Que wappu el teu blog!! M'agrada molt! ;)
    A veure si un dia arribo a sabr una mica com es fan tantes cosetes :)
    No se si surt el meu blog per aki:
    www.serrera.blogspot.com
    1abraçada i a disfrutar muntanyeeeees :)

    ResponElimina