Pàgines

7 de jul. 2015

RUTA DEL VERMUT

Dijous tenim un sopar amb gent de la Selva. Com sempre porto el vermut, però aquest cop hem decidit anar-lo a buscar amb la bicicleta. Així doncs sortim de Valls i agafem direcció Alió pels camins de la partida de Baiona. Un cop a Alió agafem el camí asfaltat que porta directe a Bràfim. El cel de la tarda esdevé espectacular amb núvols rosats que deixen pas a escletxes de llum. Buff, que maco... El paisatge de vinya hi posa la resta.
A Bràfim no trobem el vermut desitjat perquè ens hem equivocat d'horari, així que deicideixo anar cap a Vilabella a veure si ens poden ajudar al sindicat del poble. Hi arribem pel camí asfaltat. Al Sindicat no tenen ampolles pel vermut així que hem de fer servir els bidons de la bicicleta. La veritat és que el color marronós queda molt bé amb el plàstic dur...
De Vilabella agafem el camí asfaltat cap a Nulles, on arribem enmig d'una explosió natural ambaucadora. Mirem el GPS i decidim passar per Casafort, ja per acabar de disfrutar del paisatge de la vinya i les muntanyes de Prades com a teló de fons. Continuem en direcció a Puigpelat pel camí de les Planes, i fins Alió pel GR-172 que porta a Santes Creus. Un copo a Alió anem a retrobar el camí que hem agafat a l'inici del recorregut.
Una sortida de tarda eixerida amb molt bona companyia (sobretot pel vermut de Bràfim) i amb un bany i sopar finals per acabar d'adobar-ho...!!







Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada