Pàgines

14 de gen. 2014

BTTVALLS: ELS 3 TOMBS

8,30h del diumenge. Quedem a l'estació de busos amb la gent de BttValls, amb qui no havia coincidit mai, però que ja venia sent hora... A Valls es celebraven els 3 tombs, així que vam decidir de fer també els 3 tombs però en bicicleta. Així doncs sortim del Portal Nou en direcció a Vallmoll pel torrent del Puig i el traçat de l'autovia, per enllaçar amb els Fontanals, el mas de Fontana i l'urbanització de les Planes. 
Passem per l'ermita de la mare de Déu del Roser en direcció a Nulles. Arribem a la carretera i creuem per l'urbanització de Calders. Anem a petar a la carretera de Puigpelat, des d'on agafem direcció Valls per les cases de Bovera i el Bon Sol. Sortim a la rotonda, on agafem camins cap a Alió, on parem a la font a fer un mos i una foto de grup. Sortim del poble pel GR, que deixarem ben aviat per agafar el camí del mas de Papiol i el de Paula per anar a petar al polígon de Valls. 
D'aquí continuem pel camí de Masmolets fins al poble. Creuem la carretera i seguim cap als Boscos de Valls. Vorejem per sota el turó dels 4 Vents i anem a petar a la pista asfaltada de Fontscaldes, des d'on baixem a  buscar el senderó de la Mineta fins arribar novament a la carretera. D'aquí, ja, fins al poble per carretera, tot baixada, iuju.....
Bona iniciativa de la gent de BttValls que ofereix una alternativa als cavalls per les dues rodes.













Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada