Pàgines

11 de nov. 2013

CARRILS BICI DE LA COSTA DAURADA

Agafem un tren de Tarragona a Vila-seca. Això ens permetrà estalviar-nos el tram de N-340 que uneix aquestes dues poblacions. La intenció és recórrer bona part dels carrils bici que s'han establert per tota la zona del litoral de la Costa Daurada. Així doncs sortim de l'estació de Vila-seca i anem a fer un tomet pel casc antic fins a l'enorme rotonda que ens porta al Raval de la Mar en direcció la Pineda. Aquí han construit una passarel.la peatonal per no haver de fer rotondes carregades amb trànsit. Genial! Arribem fins a la Pineda per carril bici. Anem a buscar la línia de la costa i passem per la platja on fan els pessebres de sorra a l'época de nadal. Continuem pel passeig Pau Casals fins al carrer dels Muntanyals, que desemboca al carril bici de l'avinguda del Pla del Maset, on haurem de posar-nos a mà esquerra, sempre buscant el carril ben asfaltat. Ara amb una mica de pujadeta curta agafarem la segona rotonda a l'esquerra, sense deixar el carril bici en direcció al Cap Salou.
Arribarem a una nova rotonda, on anirem a buscar el carrer de Brussel.les a la dreta, per on continua el carril bici en direcció a la platja Llarga de Salou. El dia és genial i al migdia el sol es despulla de núvols. Continuem pel passeig de la LLarga i anem a parar al carrer de la Costa. Aquí continuem cap a l'esquerra per fer una visita a la platja dels Llenguadets i tornem enrera per baixar a la platja dels Capellans, on ja enganxem el camí de Ronda per unes passarel.les de fusta que ens portaran al passeig marítim de Salou. Resseguim aquest passeig fins al port esportiu de Salou i continuem encara pel carril bici que ja no deixarem fins gairebé arribar a Cambrils, on parem a fer unes tapes.
La tarda es mostra calorosa. Anem desfent el carril bici que recórre el litoral tarragoní fins al final del passeig marítim de Salou. Aquí girarem a l'esquerra pel carrer del principat d'Andorra fins a la plaça Europa, on agafarem direcció Port Aventura i Vila-seca, enganxant de nou amb carril bici a la banda esquerra de la carretera. Arribats a Vila-seca anem a buscar l'avinguda de Ramón d'Olzina fins arribar a la N-340. Aquí anirem pel voral amb compte durant uns 2,5 km fins a una rotonda, ja a l'alçada de Bonavista, on retrobarem el carril bici a l'altre costat de carretera, i que ja no deixarem fins a l'entrada de Tarragona.















Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada