Pàgines

3 de des. 2012

ESMORZAR DEL CCA

Aquest passat diumenge feia molt fred: -2ºC...!!! A les 8.30h la majoria de ciclistes que volien participar a la sortida del Club Ciclista Alcover estaven preparats per guanyar-se l'esmorzar. La volteta era molt senzilla i la majoria ja la coneixiem, però es tractava sobretot de compartir un matí fred d'hivern amb els companys. Vam enfilar pel camí asfaltat de l'ermita fins agafar el camí de l'Albiol. 
Passavem pel Mas de Forès i el molí de Tarrés, per enfilar camí del niu de l'Àliga, on arribavem després de creuar el riu per unes pedres molt encertades. D'aquí anavem a buscar l'antic camí de Montral que es va recuperar a principis d'aquest any, i que recórre la vall del Glorieta per la seva part dreta. S'ha de creuar un pontet de fusta i deixar-se anar. No és un senderó massa tècnic, tot i que en algun tram s'ha de posar peu a terra. Hem d'anar en compte amb la gent que el fa caminant.
En acabar el senderó tornem a fer cap al molí de Tarrés, des d'on anem a buscar el senderó que uneix el camí de dalt amb el camí de l'Albiol, des d'on ja agafavem direcció al restaurant K l'Ermità, on ens esperava la taula parada.
Un matí fred però genial amb companyia de vells companys btteros.



















Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada