Pàgines

1 d’oct. 2012

CAMINS CLÀSSICS DE L'ALT CAMP

camí de les Pinyes a Vila-Rodona
Ens trobem amb l'Eloi, feia dies que no sortiem, i el dia, igual que ahir, s'aixecava radiant.
Què vull dir amb camins clàssics, són aquells camins que s'han asfaltat per unir diferents poblacions per no haver de passar per la carretera, evitant així la circulació motoritzada, però tendint a trobar un asfaltat més irregular.
Sortia d'Alcover a les 9.30 en direcció al Milà, on una mica més envant ens trobavem amb l'Eloi. Continuavem cap a Valls on el vent encara no es feia notar. Què tal si pugem a Puigpelat i agafem el camí asfaltat fins a Bràfim? Som-hi doncs. Així de mica en mica anava agafant forma la sortida d'avui. De Bràfim agafavem el camí asfaltat cap a l'ermita del Loreto i Montferri, des d'on ja enfilavem carretera fins a Vilardida i després en direcció a Rodonyà. 
camí de l'ermita del Loreto de Bràfim
Abans però giravem a l'esquerra en direcció a Can Ferrer. 1 km més amunt: "Has fet mai el camí de les Pinyes?", "No". Som-hi doncs. El camí va zigzaguejant fins a Vila-rodona per entre mars de vinya espectaculars. De Vila-Rodona continuavem cap al Pla de Sta Maria enmig ja d'un vent que molestava bastant sobretot quan tocava de cara. D'aquí pugem a Figuerola del Camp per agafar el camí asfaltat de Miramar fins a Fontscaldes, des d'on agafavem el camí asfaltat de Picamoixons.
D'aquí continuavem per carretera fins al pont de Goi, des d'on agafavem el camí asfaltat de Serradalt fins Alcover. Un cop aquí hem decidit allargar el tomet per un altre camí asfaltat, el què va fins la Selva del Camp, realitzant d'aquesta manera 6 camins asfaltats ciclables amb bici de carretera i sense trànsit.
Com sempre la companyia de l'Eloi ha estat gratificant, tan a nivell personal com a nivell tècnic, i és que sempre aprenc alguna cosa quan surto amb aquest crack de les 2 rodes.
Merci paio!!!

arribant a Montferri
camí de Figuerola a Miramar







camí d'Alcover a la Selva del Camp




Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada