Pàgines

12 de nov. 2010

VOLTA AL MONTSANT 2010


El passat cap de setmana, 6 i 7 de novembre, vam realitzar la volta al Montsant amb els amics del Centre Excursionista Badalona. És una volta dura, molt de senderó al primer dia i molt desnivell per pista durant el segon. Tot i així les vistes i paratges que ens depara aquesta volta bé valen l'esforç.
Sortiem de Cornudella fins a st Joan del Codolar i albarca. D'allí ja cap a les ermites d'Ulldemolins i les Cadolles Fondes, per resseguir el barranc del riu Montsant fins a Margalef passant per l'ermita de St Bartomeu de Fraguerau. Feiem nit al regufi de Margalef, poc recomanable ja que s'ha de portar sac i les condicions i l'acolliment no són massa bons.
L'endemà sortiem en direcció la Bisbal de Falset i pujavem al coll de la Manxa, des d'on agafariem la pista que ens portaria fins a les ermites de Cabacés: la Foia i St. Roc. De Cabacés pujavem a la font de Cavaloca i el coll de l'Ermengol, per anar a petar al camí dels Cartoixans, des d'on continuariem cap al mas de Forçans i la Morera per la GR-171. D'allí cap al mas d'en Blai i el coll de Conill, per continuar la pista que ens duria de nou a la carretera que porta a Cornudella.
En definitiva un cap de setmana complet en el què el temps ens va respectar i la companyia va ser excel.lent !!
No dóno més detalls ja que aquests itineraris sortiran a la guia de BTT del Priorat de propera edició.
Us deixo amb algunes fotos.







Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada