Pàgines

26 d’ag. 2010

BTT Vall de Benasc - 2ª part



Diumenge, 15 d'agost. Aprofitem la festa per anar a fer una d'aquelles "animalades" que tan ens agraden, tot i que aquest cop va tenir una mica de component "aventura-encigalada".
Pugem gairebé fins a l'Ampriu, on trobem una pista a l'esquerra que puja cap a la cabana d'Ardonés. Deixem el cotxe a l'entrada de la pista.
Són les 8.15 del matí. Hi ha una boira que espanta, però tot i així comencem a pujar per pista molt còmode fins arribar a la cabana. A partir la idea és trobar el senderó que baixa directament cap a Cerler i de nou baixar a Benasque també per senderó, realitzant així una baixada de 11 km i 1000 m de desnivell, 97% senderó força practicable. Ja era hora de fer alguna animalada d'aquestes.
Només dir-vos que un cop arribats a la cabana d'Ardonés heu d'anar a buscar el senderó cap a l'esquerra, per enmig d'un prat on no hi ha gairebé marques. Naltros vam carretejar la bici gairebé 200 metres muntanya amunt per acabar baixant a peu el mateix desnivell. Les vistes però van valer la pena. Al tanto amb algun dels trams inicials ja que ténen una bona timba a l'esquerra...





Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada