Pàgines

2 de jul. 2016

ENTRE EL BAIX I L'ALT PENEDÈS

Arribant a St Martí Sarroca
Segona trobada amb la Irene i el Miguel, fanàtics del tàndem, per fer una volta entre el Baix i l'Alt Penedès. Sortim de Llorenç del Penedès en direcció a l'Hostal, des d'on voregem el castell de Gemenelles i continuem en direcció a St Jaume dels Domenys per les casetes de Llobets. Creuem la carretera que puja a les Ventoses i creuem uns metres de camí de terra per anar a petar al camí asfaltat que ens portarà a la Carronya. Poc després de les casetes de Gomila entrem a l'Alt Penedès.
Sortint de la Carronya
Continuem cap a la zona de cal Margarit i les Cases Noves de la Riera, ja en terreny de Castellví de la Marca. Seguim per la BV-2128 fins les Conilleres, on virem lleugerament a l'esquerra pel camí que mena a l'ermita de St Pere ad vincula (un nom que no s'oblida fàcliment), i des d'on arribem a la cruïlla de Banyuls. D'aquí continuem fins a St Martí Sarroca, amb el castell i l'església ben enlairats damunt el poble.
Carril bici entre la Ràpita
 i els Monjos
Aprofitem per fer una parada i gaudir de l'ombra del parasol. Girem cua i agafem direcció a la Bleda pel camí del mas de Lleó. Arribem a la Rovira i fem uns metres per la B-212 fins a la rotonda que ens portarà en direcció a cal Rubió i els Monjos. Aquí, i per sorpresa meva, la Irene i el Miguel, ens descobreixen un tram curt però eixerit de carril bici fins a la Ràpita. S'ho han muntat bé aquesta gent. Girem a la dreta per la BV-2117 en direcció a St Marçal, però ben aviat trobem el camí, a mà esquerra, que ens portarà fins a l'Arboç per la Porxada, cal Cassanyes i el Papiol. 


De L'Arboç a Llorenç agafem el camí que surt vora les escoles i que va a parar a Banyeres i la Casa Roja, des d'on ja ens resten uns pocs km fins a Llorenç. Una sortida molt bonica, primavera o tardor per entre vinyes i paisatge penedesenc 100%. Gràcies nois per la companyia, sempre benvinguda i apreciada!

La Porxada, de camí a l'Arboç
arribant a l'Arboç











Powered by Wikiloc


salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada