Pàgines

30 de maig 2012

EN BTT PEL TARRAGONÈS CENTRAL-NORD

vista de Vespella de Gaià des
 de St Miquel
Aquest matí he aprofitat que no treballava per anar a explorar una mica la zona entre el Catllar, Salomó, la Nou de Gaià i la Riera de Gaià. També he aprofitat per provar una Orbea Alma de 29 polsades (gràcies Xavi), ja que la Gary Fisher està a punt d'entrar al quiròfan, pobreta ella amb les batalles que hem passat...
Sortia del Catllar en direcció als masos de Vespella i l'urbanització St Miquel, des d'on remuntava el barranc de Salomó fins al mateix poble, on he aprofitat per visitar Cal Cardenal per fora, una casa senyorial amb forma de castell molt ben restaurada. D'aquí novament fins l'urbanització St Miquel per pista asfaltada, per agafar més endevant un corriol i pista que ens porta fins a la Nou de Gaià, passant per la zona d'esbarjo, i aprofitant per fer un tomet per admirar l'excel.lent estat del castell del Baró de les Quatre Torres. Remuntem fins al camp de fubtol i anem seguint les indicacions cap a la Riera de Gaià, seguint el GR, i entrant al poble passant per sota de les arcades que dibuixa el pont de la via fèrrea, conegut com els Deu Ponts.
detall a una casa de Salomó
D'aquí anem a buscar la zona industrial de la Coma i enllacem amb una sèrie de corriols força pedregosos fins al mas de Boronat, des d'on ja entrem al poble del Catllar. En total uns 30 km i uns 500 m + en unes 2 horetes i quart.

Arcada als Masos de Vespella












la Nou de Garià

Castell del Catllar
Cal Cardenal a Salomó


Salut
pep


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada