Pàgines

23 de gen. 2012

EN BICI PER L'ALT CAMP I L'ALT PENEDÈS

Divendres 20 de gener. Ens trobem amb el Tomás a Nulles, ell surt de Tarragona i jo d'Alcover. La idea és anar a rodar una estoneta, jo fa gairebé 1 mes que no agafo la bici de carretera en sèrio...
Continuem de Nulles cap a Bràfim, les 4 carreteres i Montferri. Les zones obagues ens fan tremolar una micona però amb el sol que fa el fred passa ràpid. Continuem en direcció Salomó però agafem el trencall cap a Masllorenç i Masarbonès, un poble molt maco al què no havia estat mai. Ara ja el sol calenta i em trec la jaqueta i els guants, fa un dia estupendo! Baixem cap a la carretera del Vendrell, girem a l'esquerra i a la dreta per anar de dret a la Bisbal del Penedès, Llorenç del Penedès i St Jaume dels Domenys. D'aquí agafem ja la carretereta que puja cap al Pla de Manlleu, on parem a fer un mos i un cafè. Decidim continuar cap a la Torreta, en direcció a Bonany, les Pobles i Santes Creus. 


Des d'aquí tornem per la carretera de Bràfim, Nulles i l'Argilaga, on ens despedim després d'unes horetes de bona bici i unes carreteres fantàstiques per aquesta pràctica de les dues rodes. Jo continuo cap a la Secuita, Vallmoll, la Masó, el Milà i finalment Alcover, acabant amb unes sensacions inmillorables.








Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada