Pàgines

2 d’abr. 2011

PRIMAVERA A LA CONCA ...

Fa un matí espatarrant. El Truji i el Jony arriben puntuals a casa. Carreguem les bicis a la furgo i tirem cap Montblanc. Aparquem a St Francesc i comencem a pedalar. La intenció és fer un tomet eixerit per la Conca, ara que el verd es mostra en un espetacle de paleta de colors. Ens dirigim cap al cementiri on trobem indicadors cap a Prenafeta i més endevant cap a Barberà de la Conca, on arribem mitja hora més tard. Fem una primera parada ja que el dia s'ho val. Continuem per pista asfaltada i practicament en baixada fins Sarral. Anem a buscar el GR i l'indicador cap a Rocafort de Queralt. Aprofitem el solet de la plaça de l'església per fer una segona parada i un "xampú" per agafar forces. La pujada cap a Forès no és pas fluixeta, però abans passem a fer una visita al castell de Rocafort. Arribem a Forès una estona més tard després de fer la pujada pel GR i de trobar-nos un grup de bikers de Reus.
Abans d'arribar a Forès, però, les vistes ja es veuen impressionants e inacabables. La verdor gairebé cega els ulls. Són les 13.30h. Anem a buscar el bar "El Mirador" i ens demanem uns entrepans i un altre "xampú". De postre un caraja del Mono, que sempre ajuda a fer passar el fred. Agafem ja la baixada cap a Solivella, primer pel camí de Sarral però ben aviat ens anem decantant a la dreta fins arribar a la carretera T-233 i més endevant amb la TV-2336, que ja no deixarem fins a Solivella. Aprofitem per fer una parada a la plaça de la font d'aquesta vila, i continuem pel camí del cementiri, i per la dreta fins arribar al cementiri de Blancafort, on arribem 15 minuts més tard.
De Blancafort continuem pel camí de la Guàrdia i Montblanc, on arribem sobre les 17h, després d'un dia intens de BTT, bones vistes, natura a tope, i una molt bona companyia, amb moltes rialles. Gràcies companys !!!






Salut
pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada