Pàgines

9 de nov. 2007

MONTSEC EN BTT

El cap de setmana del 3 i 4 de novembre de 2007 vam aprofitar amb el Xavi i el Charli per fer una visita a l'estimat massís del Montsec. Aquest cop voliem fer tot el tomb en BTT.






Així doncs ens plantavem a Àger el dissabte a les 9 del mati per pujar cap a st Alís, uns 1200 m més amunt, després baixar per la pista molt pedregosa del barranc de la Rebollera fins a Beniure i fins a l'alberg de Cellers, antiga estació de tren, per la GR. Una baixada força esgotadora, hi ha una qüantitat de pedres ..!





El dia següent pujavem per la GR fins a l'Hostal Roig pel barranc de Bercedana, i després fins a la Portella Blanca per una pista que sembla que toquis el cel. De la Portella baixem per la GR fins a Rúbies, poblet abandonat que encara conserva les pintures de l'ermita que l'ampara. Ja per finalitzar baixariem fins a la pedrera de Rúbies i fins a la carretera que ens duria altre cop a Àger.





Tomb molt recomanable si no ens fa res fer una bona estona de sender.







Salut !!





pep

2 comentaris:

  1. Hola Pep, soy Pepe del blog BTT en Calatayud, no tenía otra forma de contactar contigo, muy bonito tu blog y tus aventuras aunque es una pena que no entienda nada.
    Para saber datos de la ruta del Montsant te remito a mi amigo Ricard que es quien organizó la ruta porque yo no me acuerdo de nombres ni nada solo que salimos de Ulldemolins...
    (aunque tienes el track a tu disposición)
    Su correo es ricard.melero@seur.net

    Un saludo

    ResponElimina
  2. hola Pep. Soc el Francesc. Aquest agost hem vas trobar mig perdut per la montaña intentant anar a L´Albiol i ar Glorieta amb una ruta complicada del sr. Josep Insa Montava. De tornada et vaig seguir junt amb el teu company... i sense frens per un descens molt bonic que va passar per la font d´Irta
    Grácies i enhorabona per les teves excursions. Esperem el libre.

    ResponElimina