Pàgines

13 de febr. 2007

Agulles - Montserrat



Diumenge 11 de febrer.
Parem al Bruc a fer una mica d'esmorçar. El Jordi i jo hem quedat per anar a "trepar" una estona a Montserrat. Al Bruc ens trobem uns companys de Valls que van al sector Gorros. Després de xerrar una estona ens dirigim cap a l'aparcament que hi ha al coll de Collbató, per dirigir-nos en direcció al refugi, al vell mig de les Agulles montserratines. Després de passar per la Portella i d'admirar les seves parets altives i elegants, ens dirigim cap una zona no tant freqüentada, bastant aprop del refugi, davant mateix de l'agulla la Saca Gran, on també trobem un grup de tres persones que estant a la via clàssica CADE.


Comencem relativament tard, tot i així el sol no ens ha acompanyat fins ara, però el tindrem amb nosaltres durant tota l'escalada. La via on ens posem comença amb una espècie de flanqueig en diagonal guanyant metres fins la primera reunió, amb un grau de IV. La timba que tenim a la nostra dreta és considerable.
El segon llarg arranca pel mig de dos forats enormes que hi ha al mig de la paret i que suposa la part més vertical de la via, però que amb el temps que fa és unv eritable luxe. Les vistes comencen a ser impressionants! Aquest segon llarg té un grau de V+.
El tercer llarg, el més llarg de tots i el que arriba al cim d'aquesta agulla, segueix la direcció que s'encaminava ja al segon llarg, passant per un parell de resalts que no superen el V gran.
En definitiva una escalada per realitzar en un parell d'hores d'hivern i no massa freqüentada.




salut !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada